Siirry sisältöön

Tietoja meistä

Catsy Clean Oy on vuonna 2003 perustettu helsinkiläinen siivousalan perheyritys, jonka asiakaskohderyhmiä ovat yritykset ja taloyhtiöt. Siivouspalvelumme toimii koko pääkaupunkiseudun alueella. Catsy Clean Oy:n johdossa toimii yrityksen toimitusjohtaja Kari Mertoniemi.

Catsy Clean Oy:n 18-vuotisen toiminnan aikana alalle on tullut valtavasti muutoksia niin siivoustyön menetelmiin kuin työssä käytettäviin välineisiin ja aineisiin. Meille Catsy Clean Oy:ssä on aina ollut erityisen tärkeää noudattaa ammattimaisia menetelmiä sekä pitää toimintatavat ajantasaisina.

Käyttämämme kaluston ja aineiden osalta pyrimme pysymään ajan hermolla, jolloin siivoustyö pysyy mielekkäämpänä ja turvallisempana sen tekijöille.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti, jotta pystymme takaamaan henkilökunnan korkean ammattitaidon. Henkilökuntamme ammattitaito onkin meille suuri ylpeyden aihe ja voimavara, joka takaa siivoustyön korkean laadun. Päivittäinen ylläpitosiivous tuotetaan kokonaisuudessaan oman henkilökunnan voimin.

Tavoitteenamme on tarjota alan laadukkaimpia ja luotettavimpia palveluita asiakkaillemme. Puhtaus takaa viihtyisät ja toimivat tilat, joissa on ilo työskennellä, asioida ja palvella.

Kari Mertoniemi
Kari Mertoniemi

Catsy Clean Oy

Y-tunnus: 1818300-1
asiakaspalvelu@catsyclean.fi

Siivouspäivystys 24h/vrk

Puh. 010 319 8040

Henkilökunta

Työnjohtotehtävät,
laadunvalvonta ja työtilaukset

Kari Mertoniemi
Puh. 050 461 6964
kari.mertoniemi@catsyclean.fi

Taloushallinto
Jaana Julku
Puh. 044 377 1412

SV_LOGO_CatsyClean_Oy_FI_403945_web
SV_LOGO_CatsyClean_Oy_EN_403945_web
Vieritä ylös