Siirry sisältöön

Häätöasunnon siivous- ja tyhjennyspalvelu
Helsinki, Espoo, Vantaa

Jättikö vuokralainen asunnon siivottomaan kuntoon?
Ei ongelmaa, meiltä löytyy ratkaisu!

kuva 1
kuva 2
kuva 3
kuva 4

Catsy Clean Oy:n Täsmäpalvelut siivoaa ja tyhjentää myös kaikki häätöasunnot, meillä on kokemusta myös haastavista häätösiivouksista, joten kaikki työt ovat meille tervetulleita!

Asuinkiinteistön omistajille yksi suurimmista huolenaiheista on, että vuokralainen jättää asunnon huonoon (tai jopa asuinkelvottomaan) kuntoon muuttaessaan, tämä on yleistä erityisesti häätötilanteissa. Tällaisissa tilanteissa on aina suositeltavaa turvautua ammattilaisen apuun, sillä pitkään laiminlyöty asunto saattaa piilottaa sisäänsä erilaisia terveysriskejä, kuten huumeneuloja, lasinsiruja, hometta, bioloogisia jätteitä, vaarallisia kemikaaleja ja höyryjä tai tuholaishyönteisiä. Lisäksi asunnon saattaminen takaisin asumiskelpoiseksi vaatii usein voimakkaampia pesuaineita ja oikeanlaista siivousvälineistöä.

Olipa tarpeenasi sitten perussiivous, laajempi siivous, häätösiivous tai häätöasunnon tyhjennys, meiltä Catsy Clean Oy Täsmäpalveluista löytyy aina juuri sinun tarpeisiisi räätälöity siivouspalvelu!

Ota yhteyttä päivystysnumeroomme 010 319 8040 (mpm/pvm), niin hoidamme asian vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan!

Toimimme KOKO pääkaupunkialueella!

Ennen Jälkeen

Mitä häätösiivoukseen kuuluu?

Häätösiivouspalvelumme päämäärä on palauttaa asunto asuttavaan kuntoon. Joskus kiinteistönomistajalle saattaa selvitä, ettei vuokralainen ole hoitanut velvollisuuksiaan asunnon kunnossapidon suhteen ja syystä tai toisesta asunto jää vuokralaisen poistuttua asumiskelvottomaan kuntoon. Jopa vuosia siivoamatta olleen asunnon pinnat vaativat lähes aina käsittelyä vahvoilla pesu ja desinfiointiaineilla. Monesti asunto on myös ensi raivattava tavaroista ja huonekaluista, ennen varsinaisen siivouksen aloittamista. Käytössämme on aina parhaat siivousvälineet, pesuaineet, sekä osaava siivoustiimi, joilla saamme vaikeankin kohteen jälleen asuttavaan kuntoon.

Katso videomme

Häätöasunnon siivous

Mitä tehdä vesivahingon sattuessa?

Catsy Clean Oy Siivouspalvelut

Catsy Clean Oy:n Täsmäpalvelut - YouTubessa

Täsmäpalvelun yhteistyökumppanit

Catsy Clean Oy

Y-tunnus: 1818300-1
asiakaspalvelu@catsyclean.fi

Siivouspäivystys 24h/vrk

Puh. 010 319 8040

Henkilökunta

Työnjohtotehtävät,
laadunvalvonta ja työtilaukset

Kari Mertoniemi
Puh. 050 461 6964
kari.mertoniemi@catsyclean.fi

Taloushallinto
Jaana Julku
Puh. 044 377 1412

SV_LOGO_CatsyClean_Oy_FI_403945_web
SV_LOGO_CatsyClean_Oy_EN_403945_web
Vieritä ylös