Siirry sisältöön

Vesivahinkosiivous- ja kuivauspalvelut
Helsinki, Espoo, Vantaa

Tulviiko yli? Lainehtiiko lattiat? Menikö putki rikki? Ei hätää, apu on soiton päässä!

Kuva 1
Kuva 2

Täsmäpalvelut on 24/7 päivystyksellä yhden soiton päässä olevan vesivahinkoihin erikoistunut palvelu.

Me Catsy Clean Oy:n Täsmäpalveluissa olemme erikoistuneet vesivahinkosiivouksiin ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemus alalta takaa sen, että osaamme auttaa varmasti myös sinun vesivahinkotapauksessasi. Nopea toiminta minimoi usein vahinkoa huomattavasti, joten suosittelemme soittamaan meille välittömästi.

Vesivahinko on ikävä arjen kutsumaton vieras, jonka sattuessa joutuu asukas soittamaan useammalle eri toimijalle, saadakseen vahingon eri osa-alueet, kuten siivouksen, kuivauksen tai vaikkapa purkutyön hoidetuksi.

Meidän mielestämme tämä luo vain ylimääräistä stressiä valmiiksi stressaavaan tilanteeseen. Täsmäpalvelun idea perustuu siihen, että yhdestä numerosta saat kaiken tarvitsemasi, olemme jopa yhteydessä huolto- tai vakuutusyhtiöösi puolestasi, joten sinulle ei aiheudu enää ylimääräistä huolta vesivahingon lisäksi, vaan voit luottaa, että kokeneet ja ammattilaiset vesivahinkotorjuntatiimimme jäsenet hoitavat homman, oli kyse isosta tai pienestä vesivahingosta!

Vesivahinkopäivystyspalveluihimme kuuluu:

 • VESIVAHINKOPÄIVYSTYS
 • VESIVAHINKOKUIVAUS
 • KOSTEUSMITTAUS
 • PURKUTYÖT
 • ASIAKKAAN OHJEISTUS

Vahingontorjuntatiimi

Kuva 3
Kuva 4
 • Vasteaika max 1 h
  Usein vesivahingon tapahtuessa on toimittava nopeasti, siksi 24/7 päivystysnumeromme on aina valppaana, oli sitten päivä tai yö. Mikäli vahinkoon ei reagoida voi esimerkiksi lattialle päässyt vesi imeytyä rakenteisiin, aiheuttaen myöhemmin suuria ongelmia ja todennäköisesti suurempia kustannuksia, kuin se olisi aiheuttanut vahinkoon nopeasti reagoimalla. Usein nopea reagointi takaa sen, ettei peruuttamatonta vahinkoa pääse syntymään ja kiinteistö saadaan takaisin käyttökuntoon nopealla aikataululla.
 • Tekee vahinkokartoituksen
  Tiimimme tekee vahingon laajuudesta vahinkokartoituksen, jossa selvitämme vahingon laajuuden ja syyn. Tämä on aina ensimmäinen askel vesivahinkotorjunnassa ja ensimmäinen askel kohti kiinteistön palauttamista normaaliin käyttöön. Teemme tilaan asianmukaiset kosteusmittaukset ja kosteusmittaus suoritetaan aina asianmukaisilla välineillä, nykystandardien mukaisesti. Olemme myös halutessasi yhteydessä vakuutusyhtiöön puolestasi. Kun tarvittavat mittaukset ja valmistelut on tehty voimme siirtyä veden poistoon.
 • Pumppaa tai vesi-imuroi vedet pois
  Käytössämme on aina alan parhaimmistoon lukeutuvat vesivahinkotorjuntaan tarvittavat kalustot, kuten pumput, vesi-imurit, kuivaimet ja kosteusmittarit, joilla saamme veden pois, oli kohde minkälainen tahansa. Tämä vaiheen pituus vaihtelee suuresti kohteen ja vahingon laajuuden mukaan ja siihen vaikuttaa myös se, onko vettä päässyt rakenteisiin ja joudutaanko tekemään purkutöitä vai riittääkö kenties pelkkä pintojen kuivaus.
 • Hoitaa loppusiivouksen ja suorittaa toimenpiteet vahingon laajuuden rajoittamiseksi
  Siivousalan ammattilaisemme tekevät työn päätteeksi loppusiivouksen ja varmistaa, että paikat ovat kunnossa lähtiessämme. Tarkastamme myös loppu tarkastuksessa, ettei vahinko pääse leviämään uudelleen ja varmistamme vielä vesivahinkoon johtaneen syyn olevan selvä.

Kuinka toimit vesivahingon sattuessa?

Vesivahinko on ikävä yllätys arjessa, mikä voi käydä kenelle tahansa. Vuosittain vakuutusyhtiöille ilmoitetaan Suomessa lähes 40 000 vesivahinkoa. On erittäin tärkeää tietää, kuinka toimia, mikäli vesivahinko pääsee syntymään.

 • Jos vettä on paljon, soita heti apua paikalle.
 • Mikäli mahdollista ja vedentulonlähde on selvä, olisi se syytä pyrkiä sulkemaan tai minimoimaan tulevan veden määrä. On hyvä olla selvillä missä talosi pääsulku sijaitsee putkirikkojen varalta.
 • Jos esimerkiksi kotiin palatessa lattialla on vettä ja huomaat astianpesukoneesi vuotavan, sammuta astianpesukone välittömästi ja sulje vedentulo. Pesukoneen vesiletkun hajoamisesta johtuvassa vedentulossa, sulje tulo/poistovesiletkuun vettä syöttävä hana, joka sijaitsee usein tiskialtaan tuntumassa.
 • Jos vettä on näkyvillä lattialla, yritä rajata vahinko ja estää veden leviäminen laajemmalle alueelle, mikäli mahdollista.
  Muistathan ettei pesukonetta saisi koskaan jättää päälle valvomatta.
 • Kun akuutein tilanne on hallinnassa, ota heti yhteys Catsy Clean Oy:n täsmäpalveluun soittamalla päivystysnumeroomme.

Katso videomme

Mitä EI tehdä vesivahingon sattuessa?

Mitä tehdä vesivahingon sattuessa?

Catsy Clean Oy Siivouspalvelut

Catsy Clean Oy:n Täsmäpalvelut - YouTubessa

Täsmäpalvelun yhteistyökumppanit

Catsy Clean Oy

Y-tunnus: 1818300-1
asiakaspalvelu@catsyclean.fi

Siivouspäivystys 24h/vrk

Puh. 010 319 8040

Henkilökunta

Työnjohtotehtävät,
laadunvalvonta ja työtilaukset

Kari Mertoniemi
Puh. 050 461 6964
kari.mertoniemi@catsyclean.fi

Taloushallinto
Jaana Julku
Puh. 044 377 1412

SV_LOGO_CatsyClean_Oy_FI_403945_web
SV_LOGO_CatsyClean_Oy_EN_403945_web
Vieritä ylös